16 Mart 2024

Genç Kızılay Kayseri “BİR GÖNÜLDEN ÖTEKİNE” Projesi

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi Kayabaşı Köyünde bulunan Kayabaşı İlkokulu Genç Kızılay Kayseri ekipleri tarafından yürütülen “Bir Gönülden Ötekine” Projesi kapsamında onarıldı. Genç Kızılay Kayseri İl Yönetiminin yürüttüğü proje kapsamında Türk Kızılay Kayseri Şubesi desteği ile boya, tadilat ve onarım işlemleri yapıldı.

Genç Kızılay Kayseri İl Yönetimi “Bir Gönülden Ötekine” Projesini hazırlayarak, bu proje kapsamında Kayseri’de bulunan bazı özel okullarda kermesler düzenledi. Bu kermeslerden elde ettikleri gelirler ile Kayabaşı İlkokulu’nda onarım işlemleri yaparak öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim almaları için çalışma gerçekleştirildi.

6 ay süren proje kapsamında öncelikle yardıma ihtiyacı olan köy okulu belirlendi. Özel okullarda çeşitli kermesler düzenlenerek gelir elde edildi. Türk Kızılay Kayseri Şubesi desteği ile Köy okulunun tadilat çalışmaları gerçekleştirilerek Kayabaşı İlkokulu öğrencilerinin hizmetine sunuldu.

Genç Kızılay Kayseri İl Başkanı Mithat Can TİLEV “6 ay süren projemiz kapsamında, çeşitli okullarımızda kermesler düzenledik ve sürecin yakın takipçisi olduk. Gönüllerimiz ve okullarda bulunan öğrencilere durumu anlattığımızda genç neslin duyarlılığını bir kez daha görmüş olduk. Projemizin son aşaması  olarak onarımlar yapıldıktan sonra okulumuzu öğrencilerin hizmetine sunmuş olduk. Her bir kardeşimizin gülümsemesi bizler için yeni bir yaşam kaynağı oluyor, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İyiliğin olduğu her yerde Genç Kızılay Kayseri olarak bizler orada olacağız” dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me