16 Mart 2024

ERÜ’de Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nun Temeli Atıldı

Erciyes Üniversitesi’ne (ERÜ) hayırsever Mehmet ve Kadriye San tarafından yaptırılacak olan Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.
ERÜ Kampüsü Hukuk Fakültesi yanındaki inşaat alanında düzenlenen temel atma törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, ERÜ Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ile Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Genel Sekreter Murat Yenisu, Fakülte Dekanları ile Hayırsever San Ailesi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını yapan Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Onur Korkmaz, Hayırsever Mehmet ve Kadriye San tarafından yaptırılacak olan Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler vererek San Ailesine teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise konuşmasında ERÜ’ye kuruluşundan bu yana hayırseverlerin önemli ölçüde katkı verdiğine dikkat çekti.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me