19 Mart 2024

BÜYÜKŞEHİR’İN PRESTİJLİ PROJELERİ YÜKSELİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın prestijli projelerinden olan ve kısa süre önce temelleri atılan Hasta Yakını Misafirhanesi, 2 ayrı Kapalı Tenis Kortu ve Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Salonu’nun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, “Hiçbirinde bir sıkıntı yok, hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu tesislerimiz faaliyete geçecek” dedi.
Geçtiğimiz aylarda temelleri atılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin engelli ve engelsiz ayrımı olmaksızın spor için var olan engelleri ortadan kaldıracak şekilde projelendirdiği spor salonu ile 2 adet kapalı tenis kortları ve yatarak tedavi gören hasta yakınları için şehre kazandırılacak Hasta Yakını Misafirhanesi’nin inşat çalışmalarında kısa sürede büyük yol alındı.
Erciyes Üniversitesi karşısındaki Engelsiz Yaşam Merkezi Kompleksi içerisinde yer alan ve bünyesinde bay-bayan soyunma-wc-duşları ve idari ofisleri bulunan spor salonu ile 2 adet tenis kortu bulunan kapalı tenis kortu inşaatı hızla yükseliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, prestij yatırımları sahada denetleyerek, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman’dan inşaatların son durumu hakkında bilgiler aldı. İncelemelerde, Başkan Büyükkılıç’a, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da eşlik etti.
“ŞİMDİDEN HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”
İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, yatırımların hızla devam ettiğini vurgulayarak, “Hatırlanacağı üzere daha önce temelini attığımız spor salonumuz, 2 tane kapalı tenis kortumuz ve en önemlisi hasta yakınlarını misafir edeceğimiz misafirhanemizin inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Hiçbirinde bir sıkıntı yok, hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu tesislerimizin faaliyete geçeceğini buradan paylaşmak istiyorum. Emeği geçenlere, yüklenici firmamıza teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me