17 Mart 2024

BBP DEN MUHTEŞEM ADAY TANIMI

Büyük birlik partisi DUKA Restaurantta düzenlediği kahvaltıyla Melikgazi belediye başkan aday adayını seçmenleriyle bir araya gelerek tanıttı.

Kahvaltıda konuşma yapan BBP eski Melikgazi ilçe başkanı Ercan Yozgat Cumhur İttifakı’na girmeme kararı alan Yozgat,3 Dünya engelliler gününü kutlayarak Melikgazi için yeni projeler ve hizmetler vaat etti 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesi Ercan Yozgat da aday adaylığını duyurdu.

Kahvaltıda Başkan adayı Ercan Yozgat, değerli vaktini ayıran herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Şu anda Kayseri Melikgazi Belediyesi için aday adayı olduklarını belirten Yozgat, yeni bir Melikgazi için burada olduklarını ve inşallah başarılı işlere imza atacaklarını ifade etti. Yerel yönetimde görev alacakları takdirde Melikgazi’yi daha iyi bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Yozgat, geçmişte görev almış olan diğer parti başkanları ve belediye başkanlarına teşekkür ederek iyi işler yaptıklarını ama eksiklerin olabileceğini belirtti.

Kendisinin Kayseri’ye ve Melikgazi’ye vakıf olduğunu ifade eden Yozgat, eksikleri gidermek ve hataları düzeltmek için burada olduklarını söyledi. Büyük Birlik partisi Kayseri il başkanı Erkan Demirci de Kahvaltıda yaptığı konuşmada Yozgat’a başarılar dileyerek üzerinde Selçuklu amblemi olan bir pano hediye etti.