19 Mart 2024

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ, YAVRUMUZUN DERDİNE DERMAN OLACAK GÜÇTEDİR”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, SMA hastası olan Melih Eymen için düzenlenen yardım gecesine telefonla katıldı. Melih için 350 bin TL destek sözü veren Başkan Büyükkılıç, “Kayseri denilince akla hayırseverlik gelir, yardımseverlik gelir. Düşenin elinden tutmak akla gelir. Kayseri, bu yavrumuzun da yarasını saracak ve derdine derman olacak güçte ve imkândadır” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda basın mensupları tarafından düzenlenen Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası 4 yaşındaki Melih Eymen Ceylan’ın tedavisi için yardım kampanyasında iş, siyaset, spor ve eğitim dünyası bir araya geldi.

Geceye telefonla bağlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayseri denilince akla hayırseverlik gelir, yardımseverlik gelir. Düşenin elinden tutmak akla gelir. Ben inanıyorum ki bu yavrumuzun da yarasını saracak ve derdine derman olacak güçte ve imkândadır. Hayırların, rahmetlerin, merhametlerin hâkim olduğu bereketli günlerde sadakamızı, zekâtımızı ihtiyaç sahibi olan inşallah kazanacağımız ve yavrumuzun tedavisine vesile olacağımız şekilde doğru olacağını buradan paylaşmak istiyorum” dedi.