17 Mart 2024

TRKTYD Kayseri il Temsilcisi Hasan ÖZTÜRK, KGC’yı ziyaret etti

TRKTYD  Kayseri il Temsilcisi Hasan ÖZTÜRK, çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Öztürk , Kayseri Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öztürk, şu açıklamayı yaptı.

’Kentsel Tesis Yönetim’’ dünyanın hızla büyüyen yeni küresel gücüdür. ‘’Kentsel Tesis Yönetim’’ gelişmiş toplumlarda kabul görürken, gelişmekte olan ülkelerdeki insanlar sektörümüzü yeni tanımaktadır. ‘’Kentsel Tesis Yönetim’’ Türkiye’de mahalle kültüründen gelen alışkanlıklarla gelişmekte olup hızla büyümektedir. Siyasi, ticari ve insani gücü yeni fark edilmiş bir olgudur.

Kentsel Tesis Yönetim Derneği köklerinden aldığı ilhamla geleceğe yürüyen güç olacaktır. Kurucu üyelerinin müşvik gayretiyle kurulan ve büyük bir sıçramayla zincirleri kırarak sektörünü dünya devletleriyle yarıştıracak bir güç, bir sivil toplum kuruluşu olmayı vizyon edinmiştir.

Kentsel Tesis Yönetim Derneği sektör üyelerinin hayallerini gerçeğe taşıyan, onları yurt içinde ve yurt dışında temsil edecek ittihatla yola çıkmaktadır. Sektörün ilk ve tek temsilcisi olarak kurulan derneğimiz ilk olmanın avantajlarının bilinciyle ve sorumluluk duygusuyla projelerine imza atacaktır.

TRKTYD kurulduğu 2019 yılından bu yana varlığını hızla büyütmekte olup derneğimizin üyeleri ve sektör paydaşlarımız ile yoluna güçlenerek devam etmektedir.Derneğimiz kurucu genel başkanı sayın suat sandalcı nın vizyonunda ilerleyerek sektörümüzü yurt içinde temsil ettiği gibi yurt dışında da temsil etmek için çalışmalar yapmaktadır.

TRKTYD 29-30 Kasım 2020 tarihinde sektörde ilk olarak gerçekleşen Ankara Kızılcahamamda 1. kentsel tesis yönetim çalıştayına 152 firma 260 katılımcı ve 800 metrekare alanda kurulan 20 stand ile sektör paydaşlarının da katılımı ile gerçekleşmiştir.  

TRKTYD 2-3-4 Haziran da İstanbul Kongre Merkezinde 4000 metrekare fuar alanında 48 katılımcı firma stand açmış 340 firma ve 700 katılımcı ile ülkemizde sektörün en büyük organizasyonuna imza atılmıştır.

Derneğimiz teşkilatlanma şemamızda yeralan il temsilcilikleri ile alakalı olarak yönetim kurulu kararı ile çalışmalar şubat ayında  başlamış ve 2-3-4 haziranda İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 2.kentsel tesis yönetim çalıştayı ve iş zirvesinde mazbatalarını alarak  30 il temsilcilmiz çalışmalarına başlamışlardır.yapılan il temsilcileri istişare toplantısında konuşan TRKTYD Yönetim kurulu üyesİLTemsilcileri genel koordinatörü Doğukan KESKİN Dernek genel yapısı, bakış açısı ve politikalarını il temsilcileriyle paylaşarak, illerde birlikte geleceğe güvenle yürümenin önemine vurgu yaptı ve İl Temsilcileri yapılanmasının 81 ile yayılacağını, bu yapının tüm sivil toplum kurululuşlarına örnek teşkil etmesi gerektiğini dile getirdi.

Başkan Suat Sandalcı Tesis Yönetim sektörü ile ilgili yeni yapılanma ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Kurulanyenı yapının hayırlı olmasını dilediklerini,Görevlerine başlayan tüm il temsilcilerine görevlerinde başarılar dileyerek il temsilcilerine çok güvendiklerini,birlikte güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

TRKTYD  Kayseri il Temsilcisi Hasan ÖZTÜRK Şehrimizde profesyonel bina ve site yönetim şirketlerinin, kurumsal kimlik kazanmış bir çatı altında birleşerek, güç birliği yaparak şehrimiz vatandaşlarına hizmet vermeleri ve derneğimize üye olan firmalardan hizmet almaları noktasında tavsiyelerde bulundu.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me