17 Mart 2024

ŞEYHİ ODAKlR KESOB BAŞKANLIĞINA ADAYLlĞlNl DÜZENLEDİĞİ BASlN TOLANTlSl İLE AÇlKLADl

Kayseri Oto Sanatkarlar odası başkanı Şeyhi ODAKlR Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına Elmacioglu Restaurant’da düzenlediği basın toplantısında adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyen başkan adayı ODAKlR şu açıklamayı yaptı.
“Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize bağlı 41 odamızın Ocak, Şubat ve Mart aylarında tamamının genel kurulları yapıldı. Buradan genel kurullarda seçilen Başkan ve Yönetim kurulu arkadaşlarimiza başarılar dilerim.
Kayseri Oto Sanatkarlar odası olarak bizde 15 Ocak ta genel kurulumuzu yaptık. Üyelerimizin desteği ile yeniden görev aldık.
Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte oto sanatkarları odamızda göreve geldiğimizden bugüne kadar uyum içinde çalışarak bir çok projeye imza attık.
Sanayi ve teknoloji bakanlığı nin desteği ve kontrolü ile yapılarak teslim edilen 200m2,
400 M2, 600 M2 ve 1200 M2 toplam 137 işyerinden oluşan 1 etap oto servisleri sanayi sitemiz Türkiye nin örnek sanayi sitesi olarak gösterilmekte.
İlimizin doğusunda İldem, kaykop Beyazşehir, Gesi gibi bölgelerde hızla artan nüfusun oto sanayisi ihtiyacını karşılamak için yine Sanayi ve Teknoloji bakanlığı desteği ile başladığımız 400 M2, 800m2 yaklaşık 200 işyerinden oluşacak olan Yeşilyurt oto Sanayi sitemizin inşaatları hızla devam etmektedir.
Örnek Sanayi sitesi olarak gösterilen 1.etap Oto servisleri sanayi sitemizin hemen yanına üyelerimiz ve yanlarında çalışanları için TOKİ kanalı ile yaptırdığımız 1.etap konutlarimiz 546 adet ve 2.etap konutlarimiz 357 adet olarak teslim edildi.
Üyelerimizin artarak devam eden konut talepleri için yine TOKİ kanalı ile şehir hastanemize çok yakın bir lokasyon da başlattığımız 437 Konuttan oluşan 3.etap konutlarimiz ve 318 konuttan oluşan 4.etap konutlarimizin inşaatları devam etmektedir. İnşallah sene sonuna bu konutlarında teslim olması ile birlikte toplam 1658 adet konut teslim etmiş olacağız.
Sanayimize esnaflarımızın en büyük ihtiyaçlarından olan Noterlik bürosunu getirdik.
Bunlarla birlikte yine şehir hastanesi yakınına 5.etap TOKİ konutlarimiz ve Yeşilyurt oto sanayi sitemiz yanına 6. Etap TOKİ konutlarımizi yaptirabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Şehir merkezine sıkışmış durumda bulunan mevcut sanayi sitemizin tamamını kapsayacak şekilde, daha ferah ve modern işyerlerinden oluşacak şehir merkezi dışında çok daha büyük bir Sanayi sitesi için çalışmaya devam ediyoruz.
Değerli oda baskanlarim ve çok kıymetli yönetim kurulları, oda başkanlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulda sizlerin duası ve desteği ile KESOB başkanlığına adayım.
Her zaman halka hizmet hakka hizmet dusturuyla hareket ederek çalışan bizler KESOB’ a göreve geldiğimizde İlk önceliğimiz odalarımız arasında Birlik ve beraberliğimizi sağlamak olacak. Şu anda bulunduğu binada kısıtlı imkanlarla faaliyet gösteren birliğimize yeni ve modern bir hizmet binası kazandırmak olmazsa olmazıdır. Merkezde bulunan oda üyelerimizin TOKİ kanalı ile konut ihtiyacını karşılayacağız. İlçelerimizde sıkışmış durumda olan Sanayi sitelerimiz ile ilgili çalışmalar yapacağız.
Genel sekreterlerimize güncel mevzuatlar için eğitimler düzenleyeceğiz.
Maddi sıkıntı çeken odalarımızın bütçesini düzeltmek için projeler yapacağız.
Oda kaydı olmayan işyerlerini kayıt altına alacağız.
Her üç ayda bir başkanlar toplantısı yaparak, her odamızın sorun ve sıkıntıları ile ayrı ayrı ilgileneceğiz. Her odamız için ayrı projeler üzerinde çalışıyoruz. Görev vermeniz durumunda yeni seçilecek yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte güzel işler yapacağımıza inancım tamdır.
Huzur içinde geçeceğini düşündüğüm ve inandığım KESOB genel kurulumuzun sonucunun ne olursa olsun hayırlara vesile olmasını ve şehrimizin kazanmasını diliyorum.”

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me