17 Mart 2024

SEDAT KILINÇ İNŞAAT A.Ş SPONSORLUĞUNDA KENT& BAŞKAN ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye başkanları ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimleri 19 Ağustos’ta Kayseri’de, Ommer Otel’de Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde bir aradaydı.

Kent & Başkan Ödül Töreni, TİGAD (Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği) Genel Başkanı ve Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’in açılış konuşmasıyla başladı. Geçgel, şehirler inşa etmenin ve kentsel dönüşüm yapmanın yeni bir anayasa yapmak kadar önemli olduğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Şehir çalışmaları sonuç itibariyle en az anayasa kadar hayatımızı etkiler ve yaşamsaldır. Şehirler, geçmişimizin, bugünümüzün ve geleceğimizin ortak yaşam alanlarıdır. O açıdan şehirleri tahrip etmeden inşa ve ihyasını özümsemeliyiz. Bu manada siz kıymetli yerel yöneticilerimize şehirlerin mimarları olarak çokça iş düşmektedir. Biz, Kent & Başkan Dergisi olarak kentleri için özveriyle ve içtenlikle çalışan, gönüllere dokunan ve insanlarından oyları aracılığıyla destek ve takdir gören kıymetli belediye başkanlarımızla; Türk Belediyeciliği için, belediyelerimizin gelişmesi, güçlenmesi için farklı alanlarda çalışan çok değerli İsimlerle bu akşam birlikteyiz. Kent & Başkan Ödülleri’nin belirlenmesinde tek ölçütümüz halkın verdiği oylar olmuştur. Çalışan, proje üreten, popülizmden uzak ve işi belediyecilik olan başkanlarımız vatandaşlardan takdir ve destek görmüştür. www.kentvebaskanodulleri.com web sitemiz üzerinden herkese açık oylamamızda tüm Türkiye belediyeleri oylanmış; aldıkları sonuçlar her birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiştir. En yüksek oyları alan büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ödül almaya hak kazanmıştır. Kent & Başkan Dergisi bundan sonra da aynı vizyon ve aynı hassasiyetlerle çalışmalarını yürütecektir. İnşallah değerli başkanlarımızın bize güveni devam ettikçe biz de başkan ve vatandaş arasında köprü olmaya devam edeceğiz.”

Kılınç: “Bir Şehrin Ağabeyi Olmak Apayrı Bir Başarı”

Kent ve Başkan Ödül Töreni’nin ana sponsoru olan Sedat Kılınç İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç ise, “Burada ödül alacak belediye başkanlarımız, aslında halkın oylarıyla, teveccühleriyle bu makama gelerek başarılarını tescillemiş oldular. Bir şehrin, bir ilçenin, bir beldenin ağabeyi olmak, halkın teveccühünü kazanmak başlı başına büyük başarı zaten. Bir de burada, herkese açık bu oylamada Türkiye çapında öne çıkarak Kent & Başkan Ödülü’nü almaya hak kazan belediye başkanlarımızı kutluyorum.” diyerek Kayseri’ye gelerek şeref verdikleri için tüm konuklara teşekkürlerini iletti.

Bulut: “Ortak Yaşam Alanlarımıza Dair Çok Önemli Görevler İfa Eden Belediye Başkanlarımızın Allah İşlerini Rast Getirsin”

Gecenin davetlileri arasında, “Ortak yaşam alanlarımıza dair çok önemli görevler ifa eden belediye başkanlarımızın Allah işlerini rast getirsin” temennisiyle alkış alan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut da vardı. Bulut konuşmasının devamında, “Türkiye’mizde, insanımıza, Türk Milletimize hizmet noktasında belediye başkanlarımızın yapmış olduğu projeleri liyakatli bir şekilde değerlendirip bu sadaka-i cariye görevi bulunan belediye başkanlığı makamında bu önemli isimleri bir araya getirme noktasında Kent & Başkan Dergisini tebrik ediyorum. Ortak yaşam alanlarımıza dair çok önemli görevler ifa eden belediye başkanlarımızın Allah işlerini rast getirsin. Bir insanın doğduğu günden vefatına

kadar belki de en çok uğradığı kurumlardandır, belediyeler. Dolayısıyla böylesine önemli bir organizasyonu gerçekleştiren tüm ekibe sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me