17 Mart 2024

Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli atıldı

MELİKGAZİ BELEDİYESİ VE HAYIRSEVER İŞ BİRLİĞİ İLE YAPILACAK OLAN NURETTİN - NACİYE SETENCİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ'NİN TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE ATILDI. (CEM ATAKAN - EREN KAN/KAYSERİ-İHA) Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapılacak olan Nurettin-Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapılacak olan Nurettin-Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Düzenlenen temel atma törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, hayıseverler ve vatandaşlar katıldı.
İlçede park sayısının 120’yi geçtiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Kayseri farklı bir il, uyum kültürünün olduğu bir il. Valimizden, kaymakamımızdan, il ve ilçe başkanlarımız, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi de öyle. Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız tüm kurum amirlerimiz el birliği içerisinde Kayseri‘ye hizmet ediyoruz. Bu çerçevede Melikgazi’de rekor hizmetlere imza atıyoruz. Ben bu konuda iddialıyım. Melikgazi son üç yıl içerisinde yapmış olduğu yatırımlarda Türkiye’de birinci sırada gelen ilçedir, belediyedir diye düşünüyorum. Tam 16 tane okul inşaatımız devam ediyor. Bu 16 okulun bir kısmı bitti. İnşallah bu eğitim öğretim döneminde hizmete girecek. Aynı zamanda sosyal tesisler yapıyoruz. Şu anda 7 tane sosyal tesisimiz var. İnşallah yakın zamanda TOKİ 8. etaplarda bulunan belki de Kayseri‘nin en güzel sosyal tesislerinden bir tanesinin açılışını yapacağız. Alparslan Türkeş Sosyal ve Kültürel Tesis isminde. Geçtiğimiz dönemde de ’80 günde 80 park’ diye bir sloganla çıktık ve o parklar da bitti. Şu anda 120’yi geçtik yaptığımız parklarda. İnşallah parklardan birisi de hemen oturduğumuz yerde olacak. Biraz önce bir ablamız buranın parkı yok mu? Parkı yapacak mısınız? diyordu. Tam oturduğumuz yerde çok nezih, güzel bir park olacak. Hemen arkası buradan başladık. Müjdelerle başlayalım. Sağ tarafta bugün temelini attığımız Nurettin ve Naciye Setenci Aile Sağlık Merkezi olacak. Nurettin amcaya teşekkür ediyoruz. Osman amcayla birlikte geldiler” dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me