16 Mart 2024

İYİ Parti Milletvekili Adayları çarşı- pazar dolaşıyor, vatandaşın dertlerini dinliyor.

İyi Parti Millevekili Avukat Abdullah İlker Sungur, adaylar, ilve ilçe yöneticvileri ve gönüllülerle birlikte çarşı- Pazar dolaşıyor, vatandaşın derdini dinliyor.

Önceki gün Millet Caddesi ve Kazancılar Çarşısı’nda esnaf ziyaretine çıkan İyi parti

Adayı A. İlker Sungur’a övatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Kayseri Milletvekili Adrayları arasında en genç adaylardan birisi olan İlker Sungur, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Sohbet ettiği vatandaşlara Türkiye’nin ve Kayseri’nin sorunlarını anlatan ve İYİ Parti’nin güçlü kadroları ile bu sorunları çözebilecek tek parti olduğuna dikkat çeken Avukat İlker Sungur, İYİ Parti iktidarında , yaşanan tüm sorunların nasıl çözüleceğini tek tek anlatıyor.

Vatandaşlar, hayat pahalılığından şikayet ederken, çarşı esnafı , hayat pahalılığı nedeniyle insanların alım gücü kalmadığını,  ticaretin durma noktasına gelmesi nedeniyle de, esnafın kepenk kapatma noktasına geldiğine dikkat çektiler.

İYİ Parti Milletvekili Adayı A. İlker Sungur, vatandaş ve esnaf ziyaretlerine aralıksız olarak olarak sürdürürken, çat- kapı ev ziyaretleri yaparak Kayserililer ile kucaklaşacağını söyledi.