16 Mart 2024

Hes Kablo Bayileri Kayseri’de buluştu

3 gün boyunca devam eden “yıllık değerlendirme ve istişare” toplantısına Türkiye’nin dört bir yanından gelen  Hes Kablo Bayileri ile Hes Kablo Yönetimi, Yönetim Kurulu üyesi / CEO, Genel Müdür, Üst Düzey Yöneticiler Değerlendirme ve Hedef Toplantısında bir araya geldi.

Hes Kablo Yurtiçi Satış ve Pazarlama Müdürü İsmail Avcı  yapmış olduğu sunumda sektörün ve Hes Kablonun  2018 Yılının Değerlendirmesini yaparak 2019 yılının hedef gerçekleşme durumunu ve hedefler doğrultusunda  ilerlenebilmesi için Merkez olarak  Hes Kablo’nun görüşlerini dile  getirdi. Günün şartlarında sürdürülebilir bir anlayışla Kurumsallıktan ve Kaliteden ödün vermeden, ArGE faaliyetleri, Ürün çeşitliliği ve ödemeler hususunda  Hes Kablo olarak  ortaya koydukları politika  yapıcı  faaliyetleri aktardı.

Ülke olarak içinden geçmekte olunan süreç ve paydaşlar  olarak alınması gereken tedbirleri aktardı.  Hes Kablo olarak %80’i gibi bir oranı dolar olan girdiler ile  oluşturulan  maliyet yapısına rağmen   Türk Lirası üzerinden yapılan vadeli satışlar ile ekonomiye  verilen desteğin altı çizildi. Hes Kablonun Türkiye’nin en büyük ve en  güvenilir Kablo   Markası olarak Dolar ve bakırdaki aşırı dalgalanmalarda ve yükselişlerde dahi Kurumsallığından ödün vermeyen duruşunun takdire  şayan bir  tavır  olduğu  dile  getirildi ve  Katılımcılar tarafından  Ayakta  alkışlandı.

Hes Kablo Genel Müdürü Şahin Nursaçan, hoş geldiniz konuşmasında 2018’de yapılan faaliyetler ve ileriye  dönük  çalışmaları başlayan  ve planlanan yatırımlar hakkında  Katılımcılarla  paylaşımda bulundu. 2018 yılının yılın ikinci yarısında başlayan Kur şokuna rağmen başarılı geçtiğini ve 2019’un İkinci yarısından itibaren Ülke  ekonomisinin toparlanmaya başlayacağını ve hareketleneceğini; dolayısı ile  ülke ve  şirket  olarak geriye değil, hep ileriye  baktıklarını ve  bundan dolayı da  sektörün Lideri, olduklarını  dile getirerek  içinden geçilmekte olan sürecin kalıcı olmayacağını ve  işlerin açılacağına  olan inancını aktardı. Hes Kablonun sadece ciroda değil, marka bilinirliği, kalite, ürün çeşitliliği, güven ve saygınlık açılarından da sektörün lideri olduğu ve satış sonrası hizmetleri ile de büyük oranda beğeni aldığını belirtti. 

Son olarak Yönetim Kurulu Üyesi / CEO Alpaslan Baki Ertekin, 2018 Yılını Hes Kablo olarak oldukça tatminkar  bir  düzeyde  kapattıklarını; 2019 Yılının  da alınan tedbirler  ve  ortaya  konan icraatlar  neticesinde  Markamız  lehine  hedeflerimize  paralel bir  netice  ile tamamlanacağına olan inancını dile  getirerek Üst Yönetim olarak gerek şirket  Yönetiminin ve gerekse  Hes Kablo’nun Değerli Bayilerinin  her zaman olduğu gibi güçlü destekçileri  olduklarını  dile  getirdi. Hes Kablo Ailesine  başarılar diledi.

Toplantıya katılan Hes Kablo’nun Değerli  Bayileri bütün yönleri ile Sektör, Marka ve  Bölge  gerçekleri ışığında  Karar alıcılara yardımcı olmak için  Değerli görüşlerini  tüm katılımcılarla  paylaşarak ortak gelecek  için katkılarını ortaya  koydular. Toplantı sonrası Erciyes Dağına hareket eden Hes Kablo Ailesi, öğle yemeğinin ardından Akşam Gala Yemeğinde buluştu. Ertesi gün Türkiye’de Sektörün en büyük ve donanımlı Fabrikalarını bünyesinde  barındıran Hes Kablo, Bayilerine  Üretim Tesislerini gezdirerek Uzmanlar eşliğinde Tesis ve  Üretim hakkında  bilgiler  aktardı. 2 günlük yoğun temponun ardından Akşam Yemeğinde hep birlikte vakit geçirildi ve Kayseri  Buluşması  noktalandı.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me