18 Mart 2024

BAŞKAN ODAKlR’A ÜYELERDEN BÜYÜK DESTEK

Kayseri Oto Sanatkarlar odası başkanı Şeyhi ODAKlR’A Ocak ayında yapılacak genel kurulda hem üyelerden hemde Kayseri protokolünden büyük destek.
Pandeminin başlangıcından bugüne tüm üyelerini bir, bir ziyaret ederek sorunlarını dinleyen çözüm yolları bularak yardımcı olan başkan Odakir üyelerin isteği doğrultusunda tüm üyelerimizin konut ihtiyacını gidermek için TOKİ idaresi ile anlaşma yaptıklarını, üyelerimizin daha iyi ve geniş bir ortamda çalışmalarını ve vatandasa daha iyi hizmet vermeleri için sanayi sitesi kurarak onların hizmetine sunduklarını, tüm üyelerimizin konut ihtiyacını gidermek amacıyla Toki ile anlaşma yaptıklarını bu sayede üyelerin ev sahibi
olmasını sağladıklarını söyledi.
Odakir, devam eden 437 konutun en kısa zamanda üyelere teslim edilmesi için çalıştıklarını belirtti. Yeni Sanayi esnafının en büyük sorunlarından biri olan Noteri getirerek esnafımızı bu sıkıntıdan kurtardık. Sanayide yangınlara karşı önlem almak için itfaiye aracı alarak yeni sanayi esnafının hizmetine sunduklarını belirten Odakir “Özellikle benim önem verdiğim Yeşilyurt sanayi sitesini bitirdiğimizde bölge ekonomisine katkı sağlayacak ve en önemlisi de işsizliğe büyük katkı sağlamış olacağız.” dedi.
Öte yandan da bazı Oto sanatkarlar odası üyeleri de Sayın Odakir in yaptığı hizmetlerden çok memnun olduklarını başkan Odakir in büyük projelerin altında imzası olduğunu söyleyerek Odakir ve ekibine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me