24 Mart 2024

BAKAN AKAR VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN TOMARZA VE BÜNYAN ZİYARETLERİ MİNİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Tomarza ve Bünyan ilçe ziyaretlerinde vatandaşın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretler mini mitinge dönüşürken, Başkan Büyükkılıç, “Tomarza ve Bünyan ilgisi ve sevgisiyle bizleri adeta bağrına bastılar” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Tomarza ilçesine ziyaret gerçekleştiren Bakan Akar, Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve milletvekili adayı Hüseyin Okandan, ilçe sakinleri tarafından sıcak, sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

Ziyaret, adeta mini mitinge dönüşürken, çiçeklerle karşılanan Başkan Büyükkılıç burada Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve vatandaşlar ile kucaklaştı.

Bakan Akar, ilçe sakinlerine hitap ederek, “Tomarzalı kardeşlerim, memleketimin yiğit insanları, sağ olun, var olun. Tomarza çok daha ileri gidecek. Bunun için ne gerekiyorsa, tarımda, hayvancılıkta, yatırımlarla bütün çalışmaları sonuna kadar götüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.