19 Mart 2024

5 yıldızlı poliklinikte günde bin 500 hastaya bakılıyor

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ GÖZ KLİNİĞİ'NDE GÜNDE BİN 500 HASTAYA HİZMET VERİLİYOR (ALİ GÖÇ/KAYSERİ-İHA) Kayseri Şehir Hastanesi Göz Kliniği'nde günde bin 500 hastaya hizmet verilirken, ayda yapılan 100 lazer ameliyatı ile hastalara şifa dağıtılıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi Göz Kliniği’nde günde bin 500 hastaya hizmet verilirken, ayda yapılan 100 lazer ameliyatı ile hastalara şifa dağıtılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen ve Türkiye’nin 5. şehir hastanesi olan Kayseri Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana hem Kayseri’de hem de bölge şehirlerdeki hastalara şifa dağıtıyor. Göz kliniğinde günde bin 500 ayaktan hasta tedavi edilirken, aylık da 100 lazer ameliyatı yapılıyor. Son teknoloji cihazlar ile hizmet veren kliniğin idari ve eğitim sorumlusu Doç. Dr. Ender Sırakaya, “Kliniğimizde günlük ortalama bin 500 hasta girişi oluyor. Kliniğimizde şuan 18 uzman, 5 doçent, 1 baş asistan ve 11 asistan hekimimizle hastalarımızı muayene hizmeti vermekteyiz. Kliniğimizde 10 polikliniğimiz bulunmaktadır. bu polikliniklerde hastaların genel göz muayeneleri dışında eğer takip gerektiren bir durum varsa ilgili birimlerimiz tarafından takipleri yapılmaktadır. Retina, kornea, glokom, üveya, şaşılık ve gözkapağı ile ilgilenen oküloplasti birimi bulunuyor. Bunların dışında erken doğan çocuklarımızın göz taramaları ve muayeneleri de birimimizde takibi yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me