21 Mart 2024

2.TESİS YÖNETİM ZİRVESİ İSTANBUL’DA YAPILDI

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan kongre merkezinde yapılan Türkiye 2.Tesis yönetim zirvesine Çevrecilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 İlden gelen 900 firma ve iş insanının yanı sıra çok sayıda protokol mensubu ve davetli katıldı.
Düzenlenen 2.Tesis Yönetim zirvesinde konuşan Bakan Kurum, Sektörün çok geniş bir potansiyeli olduğunu, bakanlık düzeyinde destek vereceklerini sorunların çözümünde yardımcı olacaklarını belirtti.
Gün boyu devam eden zirvede bakanlık seviyesinde ve sektörün kanaat liderleri tarafından gerçekleştirilen panellerin ardından örnek belediyelere, sektöründe lider firmalara ve iş insanlarına takdim edilen ödüllerle 2.tesis yönetim zirvesi son buldu.
Türkiye Tesis Yönetim Derneği İl Başkanı Hasan Öztürk “Sayın Bakanımız Murat Kurum’un katılımları ile gerçekleştirilen 2.Tesis Yönetim Zirvesi sektörümüz için çok faydalı oldu. Sektördeki sorunların çözümü noktasında önemli adımların atıldığı zirveye 81 İlden katılımların fazla olması bizleri memnun etti. Sayın Bakan Murat Kurum beye sektörümüze ilgisinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me