17 Mart 2024

ZİYAFET SOFRASI”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iki ayrı iftara katılıp, Argıncık’ta teravih namazını kıldıktan sonra Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Ramazan Etkinliklerine katıldı. Başkan Büyükkılıç, burada eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte “Ziyafet Sofrası” adlı oyunu izledi.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Ramazan coşkusuna her gün teravih namazının ardından başlayan etkinlikler de renk katıyor. Ramazan etkinliklerinin 15’inci gününde sahneye Tiyatro Külliyen oyuncuları çıktı ve “Ziyafet Sofrası” adlı oyunu sahneledi. Oyunda; Osman Doğan, Yunus Emre Obut,  Fatih Akçin ve Taha Dinler rol aldı. Üsküdar’daki Hüdai Dergâhı’na yolu düşen iki sarhoşun karşılaştığı manevi ziyafetin anlatıldığı oyunu Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte izledi.

Oyun sonrası sahneye çıkarak sanatçılara teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, oyunda verilen mesajların tesirli olması temennisinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me