17 Mart 2024

TÜRKİYE KENTSEL TESİS YÖNETİM DERNEĞİ 26-27 KASIM’DA İSTANBUL’DA ” 2.TESİS YÖNETİM ZİRVESİ” TOPLANACAK

Türkiye kentsel tesis yönetim Derneği yönetim kurulu, derneğin il başkanları ve kadın kolları yönetimi ile T.C Çevre Şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle onurlandıracağı 26 Kasım 27 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan 2 tesis yönetim zirvesi organizasyonu öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Türkiye kentsel tesis yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda tesis yönetim sektörünün gelişimi ve büyümesi için önemli kararlar alındı.

TYTFED tesis yönetim ve tedarikçileri federasyonunun katkılarıyla gerçekleşecek olan zirvenin programı il başkanları ile paylaşıldı.

Toplantıda derneğin Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Görenekli, Doğukan Keskin, Umut tuğsavul ve yönetim kurulu üyeleri Akif Işık, Ahmet Fikret yorgun, Cemil Yıldırım, Hasan Öztürk Türkiye kentsel tesis yönetim Derneği’nin gelecek hedeflerini paylaştılar.

Türkiye kentsel tesis yönetim Derneği Türkiye geneli üye tahkim ve şubeler Komisyonu belirlendi

Komisyona başkanlık edecek olan Genel Başkan Yardımcısı Doğukan Keskin Görevine devam ederken komisyon üyeleri şu şekilde belirlendi.

Hüseyin Kılınçarslan, Ümit Tınarlı, volkan Öz, Ayşegül Akaryıldız, Hasan Öztürk, Volkan Yeşilyurt, Arif Dumanay, Serdar Çelenk, Özge Ayhan, ,Numan Durak, Mine Ak Altun, Kübra Ulaş.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me