17 Mart 2024

TURiZM SEKTÖRÜNDE LİDER KURULUŞ 38 TRAVEL

“Artık Bizimlesiniz”
Kayseri’ye tur anlayışını getiren düzenlediği yurt içi ve yurt dışı kültür turları ile turizm sektöründe faaliyet gösteren 38 Travel seyahat acentesi sezonda 200 büyük otobüs ile tüm bölgelere 79 İlimize Kayseri hareketli turlar düzenleniyor.
2008 yılında Almanya’dan Kayseri’ye kesin dönüş yaparak 38 TRAVEL seyahat acentesini kurarak turizm sektörüne ilk adımını firma sahibi Fazlı Yıldırım “38 TRAVEL seyahat acentesi olarak Kayseri’ye profesyonel tur anlayışını getirdik. 2010 yılında 38 TRAVEL (Seyahat acentesi) A Grubu ünvanı ile kurularak turizm sektöründe hizmet vermeye başladık. 2012 de Kayseri kalkışlı Karadeniz kültür turları ile başlangıç yaptık. 2013″de Kayseri kalkışlı Doğu ve Batı Karadeniz turları düzenledik. 2014 ve sonrası tüm bölgelere 79 İl’e Kayseri hareketli turlar yaparak profesyonel tur anlayışını şehrimize kazandırmış olduk.” dedi.
İç Anadolu’nun kültür turlarında en fazla tur düzenleyen acentesi olan 38 TRAVEL seyahat acentesi kendi bünyesinde kiralık araç ve yine firma bünyesine bağlı profesyonel rehberler ile tur yapmaktadır. 38 TRAVEL yurtiçi ve yurtdışı kültür turları, uçak biletleri, oteller ve Organizasyon yapmaktadır.
Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmetin en önemli prensipleri olduğunu vurgulayan firma sahibi Fazlı Yıldırım “Sektörde ilk sıralarda olmayı hedefliyoruz. Kaliteli hizmetimizden ödün vermeden “ARTIK BİZİMLESİNİZ ” diyoruz.