17 Mart 2024

KOMŞU HAZIRLIĞI

KARAMAN

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor maçı öncesi konuştu. Karaman, “anadolu derbisine kadar hem fiziksel hem de taktiksel anlamda hazırlıklı bir takım çıkaracağız” dedi.
İM Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda, futbolcuların moralinin yüksek olduğu görüldü.

İM Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hazırlıklarla ilgili olarak, “Milli takımda olan oyuncularımız ve gelen oyuncularımız var. Milli takıma oyuncu gittiğinde burada çalışanlar ile gidenler arasında bir fark oluyor. Uzun boşluklarda maalesef bir standardı yakalamakta teknik ve fiziksel anlamda baya zor oluyor. Bunu açıkça söylemekte fayda var. Şuanda başlangıçtayız. Futbolculara 4 gün izin vermiştik. Bizim takımın kadro sayısı da düşük olduğu için belki bu bizim biraz oyunculara faydalı gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Aynı 13-14 kişi üst düzey maç oynadılar. Şimdi geri geldiler. Bütün bunları değerlendirip Sivas’a kadar hem fiziksel anlamda hem de taktiksel anlamda hazırlıklı bir takım çıkarmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me