16 Mart 2024

Kilim Mobilya’dan Annelere Özel Kampanya!

Annenize “baharı” hediye edin

Hayatımızın sultanlarına verebileceğiniz en güzel hediye, içten bir ‘Seni seviyorum’ ve kocaman bir öpücük olsa da gelin bu Anneler Günü’nde annenize Kilim’den keyfi tüm yıla yayılan Loretta Nevresim Takımı hediye edin. Marka, annelere keyif alanları hediye etmek için de sosyal medya kanalları üzerinden yarışma başlattı. Kazanan iki tekli, bir ikili koltuk ve sehpadan oluşan Alya Çay Takımı’nın sahibi olacak.

Kilim Mobilya, annesine baharın çiçeklerini pembe rengin en güzel tonu ve zarif çizgileriyle birleştiren Loretta Nevresim Takımı almak isteyenleri muhteşem bir indirim kampanyasıyla karşılıyor.

Annesine yıl boyunca sağlıklı uyku hediye etmek isteyenlerin tercihi Kilim…

Baharın renklerini yatak odalarına taşıyan Loretta Nevresim Takımı ile annesine sürpriz yapmak isteyenler, nevresim takımını indirimli fiyatıyla alabiliyor. 240 TL’den 165 TL’ye düşen Loretta Nevresim Takımı, anneleriniz hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

İki tekli, bir ikili koltuk ve sehpadan oluşan Alya Çay Seti hediye edecek!

Öte yandan Kilim Mobilya, sosyal medya üzerinden de Anneler Günü’nü kutluyor. Sosyal medyadaki yarışma kapsamında Kilim, yayınlayacağı postun altına yorum yazan ve  “@kilimmobilya”,”@kilimuyku”, “@kilimmino” adreslerini takip edenler arasından yapılacak çekiliş ile şanslı bir kişi, iki tekli, bir ikili koltuk ve sehpadan oluşan Alya Çay Takımı kazanacak.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me