17 Mart 2024

KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRELERİ SAHİPLERİNİ BULDU

 Kazım Karabekir Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 4 bloktan 2’si tamamlandı. Düzenlenen törenle 2 blokta bulunan 58 dairenin anahtar teslimi yapıldı.

            Proje doğrultusunda inşası tamamlanan 2 blokta bulunan 100 daireden 58 dairenin anahtarlar hak sahiplerine teslim edildi.

            Dairelerin anahtar teslim törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Vatandaşlarımız evlerinin anahtarlarını teslim aldı. 58 dairemizi teslim ettik. Belediyemize ait olan 42 daireyi ise yakında vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. İnşallah Rabbim burada ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Melikgazi Belediyemiz kentsel dönüşüm konusunda sadece Kayseri’de değil Türkiye’de de en önemli işlevi yapan belediyelerden bir tanesi.  Buranın dönüşümünde Mehmet Özhaseki Bakanımızın ve Memduh Büyükkılıç Başkanımızın çok emeği var. Allah onlardan razı olsun. Yüklenici firmamız Özdin İnşaat güzel bir iş yaptı. Taahhüt edilen zamandan daha kısa zamanda teslim edilen dairelerimiz için Özdin İnşaat’a teşekkür ederim. Rabbim huzur ve sağlık içinde oturmayı nasip etsin. Buranın ilkbaharla birlikte en iyi şekilde çevre düzeni ve peyzajını yapıp tamamlayacağız. Aynı Küçükali Mahallemizdeki gibi okulu, camisi, parkı, spor sahaları ve tüm sosyal donatıları ile güzel bir ortam hazırlayacağız.” dedi.

            Yine Kazım Karabekir Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan bir blokta bulunan 26 daire, çekilen kura sonucu anlaşma sağlanan arsa sahiplerine teslim edildi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me