16 Mart 2024

Kayseri Büyükşehir’den Adıyaman’a iş makineleri, Elbistan’a konteynır gönderildi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'IN TALİMATLARIYLA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK ORANDA YARARLANILAN İŞ MAKİNELERİ İHTİYACINI GİDEREBİLMEK ADINA ADIYAMAN'A İLAVE ARAÇ OLARAK 2 ADET VİNÇ, 1 ADET KAMYON VE KAZICI YÜKLEYİCİ KEPÇE İLE KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN DEPREM BÖLGESİNE DE 3 ADET KONTEYNIR VE İKİ ADET SEYYAR WC GÖNDERDİ. (İHA/KAYSERİ-İHA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla arama kurtarma çalışmalarında büyük oranda yararlanılan iş makineleri ihtiyacını giderebilmek adına Adıyaman'a ilave araç olarak 2 adet vinç, 1 adet kamyon ve kazıcı yükleyici kepçe ile Kahramanmaraş Elbistan deprem bölgesine de 3 adet konteynır ve iki adet seyyar WC gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi, Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla arama kurtarma çalışmalarında büyük oranda yararlanılan iş makineleri ihtiyacını giderebilmek adına Adıyaman’a ilave araç olarak 2 adet vinç, 1 adet kamyon ve kazıcı yükleyici kepçe ile Kahramanmaraş Elbistan deprem bölgesine de 3 adet konteynır ve iki adet seyyar WC gönderdi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki ayrı depremin Adıyaman ilini de derinden etkilemesinin ardından, tüm Türkiye’nin yardım seferberliği sürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, afetten büyük ölçüde etkilenen Adıyaman’a ilave olarak iş makineleri göndererek, depremden etkilenen tüm bölgelere yardım etmeye devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Depremden etkilenen Adıyaman’a ise ihtiyaç duyulan 2 adet vinç, 1 adet kamyon ve kazıcı yükleyici kepçe gönderdik” dedi.