16 Mart 2024

“İlçe Müftülüğü’ne Bina Tahsis Ettik. Amaç Şehrimizin Bütünlüğüne Hizmet Etmek”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

 
         Toplumsal dayanışma ve birliktelik açısından Melikgazi Belediyesi olarak gereken hassasiyet ve önem gösterildiğini bu amaç ile Melikgazi İlçe Müftülüğüne birçok arsa tahsisi, cami bakım ve onarımı, camilerin genel temizliği gibi hizmetler sunduklarını hatırlatan Dr. Mustafa Palancıoğlu, şimdi de Küçükali Mahallesinde yer tahsis ettiklerini kaydetti.

         Eğitime, sağlığa, din hizmetlerine ve emniyete verilen hizmet ve desteklerin devam edeceğini belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu“Melikgazi Belediyesi her an her yerde hizmet vermektedir. Şimdi de gelişen ve büyüyen ilçemizin nüfusu da artmakta olup Küçükali Mahallesine Melikgazi İlçe Müftülüğünün daha etkin ve seri hizmet verebilmesi için yer tahsis ettik. Belediye Meclisimizin OYBİRLİĞİ ile alınan karar şehrimize hayırlı olsun. Bu bölge yeni yapılanmadan ve yenilenmeden dolayı nüfusu arttığı gibi hizmet alanı da genişlemiştir”dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me