16 Mart 2024

GÜÇBİRLİĞİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi ile meslek odaları ve Organize Sanayi Bölgesi arasında “100 Talep 100 Proje” konulu protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üniversite-sanayi işbirliğini icraata geçirecek olan her projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nde düzenlenen törenle Erciyes Üniversitesi, Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversite Sanayi Araştırma İşbirliği Vakfı arasında hazırlanan “100 Talep 100 Proje” konulu protokolü imzaladı.

Böylesine önemli bir proje için imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Sanayicilerimizle, üniversitelerimizin işbirliği konusu sürekli gündeme getirdiğimiz konulardan birisi. İşbirliğini lafta bırakmayıp icraata geçirecek olan protokol nedeniyle tüm paydaşlarımızı tebrik ediyorum. Yerel yönetimler olarak daha fazlasını yapmak istediğimizi de beyan ediyorum. Bu projeyi daha da ileriye taşımak için ne gerekiyorsa hazırız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da imzaladığı protokol 100 sanayici talebi ile 100 akademik çözümü uygulayarak sonuç elde edilmesini amaçlıyor.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me