16 Mart 2024

Gider ayak 2 gol

İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin 32. haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Mücadele 2-1 sonuçlandı.
Son haftaların iki formsuz takımı İstiktbal Mobilya Kayserispor ile Kasımpaşa, Kadir Has Stadı’nda karşılaştı. Konuk ekip Syam Ben Youssef ile 26. dakikaka golü buldu. İlk yarı Kasımpaşa Kayserispor’a göre üstün bir oyun sergiledi. David Pavelka 42. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kalınca Kasımpaşa 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı Kayserispor hızlı başladı. Atilla Turan’ın yerine Asamoah Gyangirdi. En son Akhisar maçında gol atan Gyan, bu kez 74. dakikada takımının beraberlik golünü attı. Varela’nın ortasını takip eden Ganalı oyuncu kafa ile attığı gol ile eşitliği getirdi. Golden 5 dakika sonra yine Gyan sahneye çıktı. Kale içine yapılan ortaya iyi yükseyen Asamoah Gyan,kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 1-0 yenilgiden 2-1 üstünlüğe ulaşan sarı krımızılı ekip Asamoah Gyan’ın yıldızlaştığı(!) maçta Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Gider ayak 2 gol
Kayserispor’a geldiği günden bu yana ilk kez bir faydası olan Asamoah Gyan, 2 gol atarak takımını 3 sezon sonra sırtladı. Sezonun 3. golünü atan Ganalı oyuncu, gider ayak 2 kritik gole imza attı.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me