18 Mart 2024

“Geleceğe yatırım yapıyoruz”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, ERCİYESEVLER GENÇLİK MERKEZİ VE MİMARSİNAN ÇOCUK KULÜBÜ İLE KOCASİNAN AKADEMİ ÇATISI ALTINDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK OLAN 'ROBOTİK KODLAMA' ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ. GENÇLERİ VE ÇOCUKLARI, DAHA DONANIMLI ŞEKİLDE GELECEĞE HAZIRLADIKLARINI BELİRTEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ÇALIŞMALARLA FARK OLUŞTURDUKLARINI, GELECEĞİN İNŞASINDA BUNUN BÜYÜK BİR ROLÜ OLACAĞINI SÖYLEDİ. (İHA/KAYSERİ-İHA) Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Gençlik Merkezi ve Mimarsinan Çocuk Kulübü ile Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayacak olan 'Robotik Kodlama' atölyesini ziyaret etti. Gençleri ve çocukları, daha donanımlı şekilde geleceğe hazırladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, bilimsel ve teknolojik çalışmalarla fark oluşturduklarını, geleceğin inşasında bunun büyük bir rolü olacağını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Gençlik Merkezi ve Mimarsinan Çocuk Kulübü ile Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet vermeye başlayacak olan ‘Robotik Kodlama’ atölyesini ziyaret etti. Gençleri ve çocukları, daha donanımlı şekilde geleceğe hazırladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, bilimsel ve teknolojik çalışmalarla fark oluşturduklarını, geleceğin inşasında bunun büyük bir rolü olacağını söyledi.

Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisindeki Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, gençlerle sohbet edip, başarılar diledi. Kocasinan’ın geleceğinin eğitimle şekilleneceği bilinciyle gençlik merkezlerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Rabbim gençlerimizin geleceklerini aydınlık etsin. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir. Gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.