24 Mart 2024

Büyükşehir’den 4,7 kilometrelik stratejik bir yol daha

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ERCİYES BULVARI'NI TALAS BULVARI'NA BAĞLAYACAK OLAN VE ULAŞIM AÇISINDAN STRATEJİK BİR ÖNEME SAHİP 4,7 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA VE 30 METRE GENİŞLİĞİNDEKİ YOLDA YÜRÜTÜLEN ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ (İHA/KAYSERİ-İHA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayacak olan ve ulaşım açısından stratejik bir öneme sahip 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 15 bin ton asfalt serimi yapılan yolun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, "Yeni yıla yeni bir hizmet ile şehrimizi buluşturmuş oluyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı’nı Talas Bulvarı’na bağlayacak olan ve ulaşım açısından stratejik bir öneme sahip 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 15 bin ton asfalt serimi yapılan yolun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Yeni yıla yeni bir hizmet ile şehrimizi buluşturmuş oluyoruz” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, daha konforlu ve güvenli bir ulaşım için çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız şekilde sürdürürken, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç da hummalı çalışmaları yakından ve yerinde takip ediyor.
Bu çerçevede, şehrin ulaşım ağını arttırmak, daha konforlu bir ulaşım sunabilmek için Melikgazi ilçesinde Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Erciyes Bulvarı’nı Talas Bulvarı’na bağlayacak olan yaklaşık 4,7 kilometre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun kullanıma açılması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen hummalı çalışmaları yerinde inceledi. Büyükkılıç’a incelemelerinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.