24 Mart 2024

Bu inşaatı görenler şaşırıyor

KAYSERİ'DE, KOCASİNAN BELEDİYESİ YAPTIRDIĞI KÜTÜPHANE VE KAFENİN BULUNDUĞU ALANDAKİ AĞAÇLARI KESMEDİ. AĞAÇLARI DA PROJENİN İÇERİSİNE ALAN BELEDİYENİN YAPTIRDIĞI İNŞAATIN İÇERİSİNDE AĞAÇLARI, ÇATISINDA DA İSE DALLARI GÖREV VATANDAŞLAR ŞAŞIRIYOR. (ALİ GÖÇ/KAYSERİ-İHA) Kayseri'de, Kocasinan Belediyesi yaptırdığı kütüphane ve kafenin bulunduğu alandaki ağaçları kesmedi. Ağaçları da projenin içerisine alan belediyenin yaptırdığı inşaatın içerisinde ağaçları, çatısında da ise dalları görev vatandaşlar şaşırıyor.

Kayseri’de, Kocasinan Belediyesi yaptırdığı kütüphane ve kafenin bulunduğu alandaki ağaçları kesmedi. Ağaçları da projenin içerisine alan belediyenin yaptırdığı inşaatın içerisinde ağaçları, çatısında da ise dalları görev vatandaşlar şaşırıyor.
Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan ve eskiden zabıta karakolu olarak kullanılan mekanı yıkarak yerine kütüphane ve kafe yapmaya karar verdi. Parkın içerisinde yapılan projenin yerinde bulunan 5 ağacı kesmek istemeyen belediye, ağaçları da projeye dahil etti. Yapımı devam eden inşaatın içerisindeki ağaç gövdelerini, çatısındaki ağaçları görenlerde şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me