23 Mart 2024

BELEDİYE PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

Melikgazi Belediyesi personellerine, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı’ çerçevesinde yangın, yangından korunma ve yangına müdahale eğitimi verildi.

                        Melikgazi Belediyesi tarafından personele yönelik Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı uzman eğitmenlerince ‘yangın, yangından korunma ve yangına müdahale’ konularında teorik eğitimler verilirken bina dışında da yangın tatbikatı yapıldı.

            Yangın ve doğal afetler karşısında daha bilinçli bir toplum oluşturmak ve yaşanılacak olası bir sıkıntı karşısında bilinçli olunması adına eğitimler verildiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu eğitimle çalışanlarımız herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılması gerekenleri öğrendi. Yangına donanımlı bir şekilde müdahale edilmesi hayatı önem taşımaktadır. Sıkça karşılaşılan yangın vakaları karşısında şehrin, vatandaşlarımızın ve personelimizin kendi güvenliğini yüksek düzeyde sağlamak amacıyla biz önlemlerimizi en iyi şekilde almayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın daha güzel ve daha refah bir yaşam sürmesi için belediye olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me