19 Mart 2024

Başkan Yalçın’dan Talasgücü’ne moral ziyareti

TALAS BELEDİYE BAŞKANI VE TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR ONURSAL BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE (BAL) ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VEREN TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR'U ANTALYA KAMPINDA ZİYARET ETTİ. (İHA/KAYSERİ-İHA) Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Talasgücü Belediyespor'u Antalya kampında ziyaret etti.

Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Talasgücü Belediyespor’u Antalya kampında ziyaret etti.

Başkan Yalçın, devre arası kampı içinde Antalya’da bulunan Talasgücü Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldi.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”
Burada konuşan Başkan Yalçın, 9 galibiyet, 4 beraberlik ve namağlup şekilde 31 puanla zirveye ortak olan takımın başarısından duyduğu memnuniyeti belirterek, “İyi bir kamp haberlerini alınca sevindik. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz. Hocalarımıza, yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ediyorum. Sizler de bizler de iyi bir iş yapmaya çalışıyoruz. Hedefimizi şampiyonluk olarak belirlemiştik. Bundan şüphemiz yok. Buna yürekten inanıyoruz.” dedi.