19 Mart 2024

BAŞKAN VE EŞİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Ramazan etkinlikleri alanını ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, eşi ile birlikte sohbeti ile Ramazan etkinliklerine katılan Yazar Hayati İnanç’ı dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Mimsin’deki Necmettin Erbakan Parkı’nda yapılan etkinliklere katıldıktan sonra Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ne geçti. Dünya Ticaret Merkezi’nde açılan Ramazan etkinliklerine katılan Başkan Büyükkılıç, bir süre Çerkezler tarafından açılan özel stantta gerçekleştirilen faaliyetleri takip etti ve Çerkez peynirinden tattı.

Başkan Büyükkılıç daha sonra eşi ile birlikte Ramazan etkinliklerinin konuğu olan Yazar Hayati İnanç’ın söyleşisine katıldı. Hukukçu-Yazar Hayati İnanç, seyircilerle Ramazan ayı ve Türk kültürünün güzelliklerini yansıtan çok önemli kıssalar paylaştı. Sohbet sonrası kürsüye gelen Başkan Memduh Büyükkılıç, Hayati İnanç’ın sohbetinden istifade ettiklerini ve çok güzel bir sohbet dinlediklerini söyledi. Başkan Büyükkılıç, Hayati İnanç’a teşekkür ederek çiçek verdi. İnanç da Başkan Büyükkılıç’a kendisini Kayserililerle buluşturduğu için teşekkür etti. 

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me