24 Mart 2024

Başkan Büyükkılıç İle Vali Çiçek’ten Sarıoğlan’a ‘yatırım’ çıkarması

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE SARIOĞLAN İLÇESİNDE HAYATA GEÇİRİLEN SARIOĞLAN KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ'NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ (İHA/KAYSERİ-İHA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Sarıoğlan ilçesinde hayata geçirilen Sarıoğlan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirdi. KAYMEK Palas Kadın ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç ile Vali Çiçek, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilecek olan İlçe Kütüphanesi ve Konferans Salonu ile yeni hükümet konağı arsalarını da incelerken, yapımı tamamlanan ilçe stadyum sahasında ise futbol maçı yaptılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Sarıoğlan ilçesinde hayata geçirilen Sarıoğlan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin açılışını gerçekleştirdi. KAYMEK Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç ile Vali Çiçek, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilecek olan İlçe Kütüphanesi ve Konferans Salonu ile yeni hükümet konağı arsalarını da incelerken, yapımı tamamlanan ilçe stadyum sahasında ise futbol maçı yaptılar.
Yerel yönetim hizmetleri çerçevesinde kadınlara yönelik imza attığı projelerle Türkiye’ye örnek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde kadın girişimini desteklemek ve kadın istihdamına katkı sunmayı amaçlayan Kadın Girişimi Kooperatiflerine destek olmayı sürdürüyor.
Kadın Kooperatifinin açılışı yapıldı
Bu çerçevede Sarıoğlan ilçe merkezinde hayata geçirilen S.S. Sarıoğlan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin açılışı gerçekleştirildi. Kadın kooperatifi üretim tesisinin açılış törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Sarıoğlan Kaymakamı Fatih Güner, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ile ilçe sakinleri katıldı.
Burada ilçe sakinlerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bizleri her zaman olduğu gibi sıcak ilgiyle karşılayan siz kardeşlerimize minnet duyuyoruz. Sayın valimizle birlikte burada yapılan çalışmaların sizlere yönlendirici ve katkı sağlayıcı olması bizleri sevindiriyor” dedi.
Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini hep beraber yaşadıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. İnşallah başta bayrağımız, vatanımız olmak üzere değerlerimize sahip çıkma duygusuyla hepimizi donatsın” diye konuştu.
Vali Gökmen Çiçek ise konuşmasında, “Dostlarımızla güzel bir açılış yapacağız. Kayseri’nin her ilçesinde adeta bir seferberlik başladı. Kadınlar yönetime el koydu. Her yerde kooperatiflerde güzel işler oluyor ama Sarıoğlan bu konuda lokomotif oldu. Sarıoğlanlı kadınların en başta ‘kimse yoksa biz varız’ deyişini hiç unutmayacağım” ifadelerini kullandı.