24 Mart 2024

Atom Karınca çalışıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yüksek tempo ile çalışmaya devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, 14 Mayıs Salı gününü Kayseri ve Ankara’da pek çok programa katılarak geçirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Mayıs Salı günkü programlarına Kayseri’de başladı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir programa katılan Başkan Büyükkılıç, daha sonra Ankara’ya hareket etti. Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yanı sıra Sivil Havacılık Genel Müdürü, Sağlık Bakan Yardımcısı ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü ile görüşmeler yaptı.

Başkan Büyükkılıç, Ankara’daki temaslarının ardından Kayseri’ye yola çıktı ve iftara yetişerek Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi’nin iftarına katıldı. İftar sonrası Eskişehir Bağları’na geçen Başkan Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi ve teravih namazını burada kıldı. Başkan Büyükkılıç teravih namazı sonrası ise Talas’a geçerek Ramazan etkinliklerine katıldı.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI’YI İZLEDİ

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’la birlikte Talas Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine iştirak etti. Talas halkının büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Erzincanlı, tasavvuf şiirleriyle gönülleri mest etti. Programında 15 Temmuz  Şehitleri için yazdığı şiiri gözyaşları içinde okuyan Erzincanlı, duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Program sonrası Dursun Ali Erzincanlı’ya bu güzel program için teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bu güzel Ramazan gecesinde duygulu anlar yaşadık. Cenab-ı Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozdurmasın” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, Talas’ta böylesi güzel etkinlikler düzenlediği için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a da teşekkür etti.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me