20 Mart 2024

AŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 13 MİLYON EURO’LUK İMZA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplam bedeli 13 milyon 326 bin Euro olan 6 adet raylı sistem aracı alımına imza attı.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Başkan Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Günay, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ile bürokratlar katıldı.

Başkan Büyükkılıç, imza töreninde yaptığı konuşmada, 13 milyon 326 bin Euro’luk yerli ve milli 6 yeni tramvay aracının alımına yönelik imza için bir araya gelindiğini belirterek, “Toplam 80 raylı sistem aracı ile Kayseri’ye ulaşım hizmeti veriyor olacağız. Bunlardan 42’si yerli ve milli. Her zaman bizlere yardımcı olan, uyumlu, iyi niyetli, ülkemizin gururu olan firmamıza teşekkür ediyorum. Kayseri’de ulaşım denilince sadece tramvaydan söz etmiyoruz. İşin otobüs, tramvay boyutu var, işin taşra boyutu var. Hepsini birlikte değerlendiriyoruz. Kayseri’mizde ulaşım ile ilgili konforu artırmak için gerek kavşak düzenlemeleri, gerekse alternatif yollar açma yönündeki çalışmalarımız ile ulaşımda bir bakıma yol medeniyettir anlayışı ile çalışıyoruz” diye konuştu.

Yazarlarımızın diğer yazıları için tıklayınız.
follow me